Belåna dina smycken och behåll musiksamlingen

Du älskar musik och har en stor musiksamling. Rariteter som du samlar på och vill behålla. Samtidigt behöver du pengar. Istället för att sälja din musiksamling eller musikinstrument så belånar, alltså pantsätter, du dina smycken.

Belåna dina smycken

Att pantsätta dina smycken hos belonapantbank.se är det absolut enklaste och smidigaste sättet att få in tusenlappar på ett dygn. När du pantsätter prylar innebär det att pantbanken betalar för dina saker. Du får pengar i handen. Sedan kan du köpa tillbaka dina smycken inom en viss tid. Du har alltså inte sålt dem, utan belånat dem. Om du inte kan eller vill köpa tillbaka dina smycken kommer pantbanken att sälja dem, så du måste alltså inte köpa tillbaka dem. Allt du behöver göra är att surfa in på belonapantbank.se och beställa en försäkrad pantpåse som är gratis. Sedan lägger du i dina smycken och lägger paketet på postlådan. Nästa dag återkommer belonapantbank.se via mejl. När du godkänt deras bud kommer pengar in på kontot inom fem minuter. Enklare blir det inte. Gå in på belonapantbank.se och pantsätt dina smycken och tjäna tusenlappar redan imorgon.

Behåll musiksamlingen

Det tar tid att bygga upp en musiksamling, förutom att den också kan inbringa ett stort värde. Vare sig du samlar på gamla vinylskivor, saker från konserter och kända band eller musikinstrument är det skönt att kunna behålla dem. För många av oss är musiken en viktig del av vår identitet. Du har lagt ner mycket tid på att samla på musiksaker. Det handlar både om själva prylarna, men också om minnen, känslor och att kunna inreda hemmet på ett personligt sätt.

Att belåna smycken är också smart om du hittat något som du verkligen vill köpa till din samling. Det kan vara en skriva eller pryl som du ser på eBay eller Tradera. Eller så får du möjlighet att köpa ett musikinstrument till nedsatt pris. Istället för att ta ett lån, eller helt missa dealen, så pantsätter du bara smycken och får pengar att använda till roliga saker. Eller nödvändiga saker som räkningar och mat.

Köp tillbaka dina smycken

Det som är så bra med just pantsättning är ju att du fortfarande kan köpa tillbaka dina smycken. Om du ångrar dig kan du bara sälja ett par värdefulla skivor från din samling för att köpa tillbaka smyckena. Kan du spela eller sjunga? Då kan du tjäna pengar genom att vara gatuartist. Åk till en större stad och sjung och spela tills du fått in nog med pengar för att kunna köpa tillbaka dina pantsatta saker.